UV LAMBA SERAMİKLERİ

UV LAMBA SERAMİKLERİ

UV Lamba Seramikleri

UV lambalar üretim aşamasında kodlarına göre belirli sistemlere göre dizayn edilir. Güç değerleri de bu hususa göre oluşturulmaktadır. Bazı lambaların elektriksel değerleri uymasına rağmen boyutu veya uv lamba seramikleri değişkenlik gösterebilir.

Bu hususlar göz önüne alındığında bu seramiklerin sisteminize uygun ölçülerde, boyutlarda ve şekilde olmalıdır. Bunu sisteminizin üzerindeki orijinal lambaya bakarak ve ölçü aletleriyle milimetrik ölçümlerle bulabilirsiniz. Ancak ve ancak milimetrik ölçülerin önemli olduğu bilinmelidir. Bunun yanı sıra görmüş olduğunuz resimde bir çok seramik kap örneği görmektesiniz. Bu seramikler ile beraber bize geri dönüş yaparsanız talebinize en uygun şekilde geri döneceğimizden şüpheniz olmasın.

Marka ve sistemler

UV lamba seramikleri markadan markaya değil sistemden sisteme ve kafadan kafaya değişkenlik göstermektedir. Bu sebeple kullandığınız sistemin ve makinenin adı, uzunluk ölçüleri ve ayrıca elektriksel değerlerini bize vererek tanımlanmasını istediğiniz lamba büyük bir oranda ortaya çıkıyor. Ancak riske mahal vermemek amacıyla bu seramik tanımlamamız ve sizin bize doğru bilgileri vermeniz son derece önemlidir.  Vermiş olduğunuz bilgilere istinaden bizler geniş ürün havuzumuzdan sizler için doğru ürünü bularak tarafınıza iletmek; sizleri de ürünlerimizle tanıştırmak isteriz.

Lamba çıkışları

Ayrıca lamba çıkışları ortadan, yandan veya üstten çıkıyor olabilir. Bu bilgiler ışığında lamba kablosunun çıkış bilgileri de kabının şekli ve ölçüsü kadar önemlidir.

Ada UV Makina olarak Matbaa ve Ambalaj Malzemeleri İthalat, İhracat ve Pazarlaması yapmakta olup birçok sektöre hizmet vermekteyiz. Matbaa, Etiket, Mobilya, Ambalaj, Otomobil, Serigraf, Gıda, Medikal ve birçok sektöre, Ada UV Makina Kimya; UV Lamba, Doctor Blade (Boya Sıyırıcı Bıçaklar), Stroboskop, Pomarco Anilox merdanele. Anilox temizleme fırçaları, EYEC inspection sistem (Kamera hata yakalama sistemleri) Quartz camlar, Cold Mirror, Mor Reflector, IR Blocker, Selectra Web Control sistemleri, UV sistemler, Trafo, Özel ignitor, UV Ölçüm stickerları gibi bir çok ürün gamına sahiptir. Ayrıca UV flexo rulo etiket baskı makinası, letterpress rulo etiket baskı makinası, ofset rulo etiket baskı makinası, serigraf baskı makinası, kalite kontrol makinası ve satış sonrası teknik servis hizmetimiz mevcuttur.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir